5 mest hentede programmer:

LogMeIn Hamachi

Hamachi bruges til at lave et fiktivt LAN-netværk over internettet. Det kan nemt bruges til at spille computer spil mod nogle venner, eller på anden måde gøre det samme som hvis du sider lan. Det kræve dog lidt tid og sætte sig ind i hvordan det hele fungere. Men nå du først har gjord det virker det også.

LogMeIn Hamachi


ACE Mega CodecS Pack 6.03

For at se nogle filler(video) på din computer skal du bruge nogle Codecs. De kan være meget forskelligt alt efter hvem der har lavet fillen. Men med denne pakke, rammer du rigtigt mange af dem som bliver brugt. Det vil altså sige stort set ALT kan afspilles i media player.

ACE Mega CodecS Pack 6.03


Ccleaner

Hvis du skal have renset din computer. Er dette måden, nå du har installer, få du et program hvor du kan vælge, fra og til. Hvad du vil have den skal gøre ren for dig. Hvor tit, og om du selv skal gøre det. Er du ikke god til at rydde op på din computer, er dette måden og komme i gang. På den tag alle de filer som bare tag plads og gør din computer langsom.

Ccleaner


Aptana Studio

Hvis du godt kan lig og lave hjemmesider, eller bare vil prøve det er dette måden. I den nyeste udgave kan du sågar også lave hjemmesider som passer til iPhone. Det er rigtigt nemt og komme i gang med. Der udover er det lavet til web2 og vil derfor være up2date, i sær med css delen.

Aptana Studio


Youtube Downloader

Dette er en downloader som kan hjælpe dig med og få alt det ned fra youtube som du bare vil mindste eller som du syns er meget sjovt. Det virker rigtigt nemt, du ind sætter youtube linket. Som den så hentet ned fra. Hvis man skal bruge, bruger for at kunne se det. Kan du indtastet dette i programmet også. Den henter det så ned i en flash fil. (.flv) som du kan konventer til andre formatere..

Youtube Downloader


enuR.org - rukc.dk